Image of Halit Akçatepe

Halit Akçatepe

Sorry, couldn't find any biography for Halit Akçatepe. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 1, 1938 In İstanbul, Türkiye
Movie/TV Credits:
36
First Appeared:
In the movie Günahsızlar 1944-01-01
Latest Project:
Series Kaygisizlar 2020
Known For
Poster of Kaygisizlar
Poster of Talih Kuşu
Poster of Buyurun Cümbüşe
Poster of Şoför Mehmet

Halit Akçatepe Movies Filmography

Series
Kaygisizlar
Unknown 2020
Movie
The Class of Chaos 3,5
Güdük Necmi 2006-01-06
Movie
The Chaos Class in the Military
Güdük Necmi 2005-01-14
Movie
The Chaos Class Welcome
2004-01-16
Movie
Şendul Şaban
Ali 1985-11-10
Movie
Şaban Pabucu Yarım
Ali 1985-01-01
Movie
Adile Teyze
1983-03-01
Movie
Buyurun Cümbüşe
1982-09-04
Movie
Talih Kuşu
Temel Güney 1982-10-01
Movie
Dokunmayın Şabanıma
Fedai 1979-03-01
Movie
Saban, Son of Saban
Ramazan 1977-12-01
Movie
Şoför Mehmet
1977-09-04
Movie
Smiling Eyes
Dursun 1977-03-01
Movie
The Chaos Class Is Waking Up
Güdük Necmi 1976-11-20
Movie
Bülbül Ailesi
Tosun 1976-02-11
Movie
The Foster Brothers
Ramazan 1976-02-01
Movie
The Chaos Class
Güdük Necmi 1975-04-01
Movie
The Chaos Class Failed the Class
Güdük Necmi 1975-04-15
Movie
Bizim Aile
Halit 1975-09-07
Movie
Ah Nerede
Murat 1975-11-19
Movie
Bebek Yüzlü
1974-02-01
Movie
Mavi Boncuk
1974-01-01
Movie
Köyden İndim Şehire
Gayret 1974-01-01
Movie
Salak Milyoner
Gayret 1974-01-01
Movie
Feryat
1973-01-01
Movie
Oh Olsun
Ferdi 1973-01-01
Movie
Canım Kardeşim
Halit 1973-01-01
Movie
Tarkan and the Armless Hero
1973-10-31
Movie
Umut Dünyası
Yusuf 1973-11-01
Movie
Yalancı Yarim
Nuri - Bulur 1973-12-01
Movie
Sev Kardeşim
Ali 1972-06-26
Movie
Tatlı Dillim
1972-01-01
Movie
Üç Sevgili
1972-01-01
Movie
Üç Arkadaş
1971-01-02
Movie
Bir Dağ Masalı
1967-01-01
Movie
Günahsızlar
1944-01-01