Image of Radek Zima

Radek Zima

Sorry, couldn't find any biography for Radek Zima. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 27, 1973 In Ústí nad Labem, Československo
Movie/TV Credits:
13
First Appeared:
In the movie Všichni do jednoho 2007-02-01
Latest Project:
Movie Případ mrtvého nebožtíka 2020-01-16
Known For
Poster of Případ mrtvého nebožtíka
Poster of Celebrity Ltd.
Poster of Babovřesky 2
Poster of Všichni do jednoho
Filmography
Movie Případ mrtvého nebožtíka Unknown 2020-01-16
Movie On the Roof Unknown 2019-02-07
Series Ohnivý kuře Viktor Majer 2016-03-05
Movie Celebrity Ltd. Male screenwriter 2015-10-29
Movie Babovřesky 3 Robert 2015-01-22
Movie All My Tomorrows Jakub 2014-07-17
Movie Babovřesky 2 Robert 2014-02-20
Movie Babovřesky Robert 2013-02-14
Movie Líbáš jako ďábel Unknown 2012-05-17
Movie Bastardi 2 místostarosta 2011-10-27
Movie Rodinka Honza Marek 2010-12-09
Movie Darkness policista 2 2009-07-07
Movie Všichni do jednoho Pavel 2007-02-01