Image of Mümtaz Ener

Mümtaz Ener

Sorry, couldn't find any biography for Mümtaz Ener. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 30, 1906 In Muğla,Türkiye
Movie/TV Credits:
34
First Appeared:
In the movie Victims of Lust 1940-01-02
Latest Project:
Movie Kara Murat: Devler Savaşıyor 1978-11-01
Known For
Poster of Derbeder
Poster of Birds of Exile
Poster of Those Awakening in The Dark
Poster of Üç Garipler

Mümtaz Ener Movies Filmography

Movie
Kara Murat: Devler Savaşıyor
Rum Kani Paşa 1978-11-01
Movie
Derbeder
Sahinoglu 1978-02-01
Movie
Sahte Kabadayı
Unknown 1976-09-01
Movie
Mağlup Edilemeyenler
Baba 1976-06-01
Movie
Üç Kağıtçılar
Cemile'nin Babası 1976-01-01
Movie
Evcilik Oyunu
Rıfkı 1975-01-08
Movie
Certainly One Day
Unknown 1975-01-01
Movie
Açlık
Apdo 1975-01-01
Movie
İkibin Yılın Sevgilisi
Unknown 1973-01-01
Movie
Beklenen Şarkı
Selim'in Dedesi (voice) / Müzik Okulu Öğretmeni (voice) 1971-01-01
Movie
Yaşamak Kolay Değil
Komiser Ali 1970-01-15
Movie
İç Güveysi
Unknown 1970-01-01
Movie
Bağdat Hırsızı
1969-04-06
Movie
Tarkan
Unknown 1969-01-01
Movie
Damga
Unknown 1969-01-01
Movie
Halil the Bandit
Unknown 1968-01-02
Movie
Köroğlu
Koca Yusuf 1968-01-01
Movie
Krallar Ölmez
Unknown 1967-01-01
Movie
Bir Dağ Masalı
1967-01-01
Movie
At Avrat Silah
Unknown 1966-04-01
Movie
O Kadın
1966-03-31
Movie
Sevgim Ve Gururum
Haşmet Tunç 1965-10-17
Movie
Tehlikeli Adımlar
1965-01-03
Movie
Elveda Sevgilim
Yaşar Ağa 1965-01-03
Movie
Birds of Exile
Unknown 1964-01-01
Movie
Those Awakening in The Dark
Nuri Baba 1964-01-01
Movie
Maceralar Kralı
İhsan 1963-12-09
Movie
Mahalleye Gelen Gelin
Belgin'in Amcası 1961-12-25
Movie
Avare Mustafa
Zülfikar Bey 1961-12-06
Movie
Üç Garipler
Unknown 1957-12-22
Movie
Battal Gazi geliyor
Unknown 1955-01-01
Movie
Vatan Ve Namık Kemal
Unknown 1951-01-01
Movie
Kahveci Güzeli
Unknown 1941-01-01
Movie
Victims of Lust
Unknown 1940-01-02