Image of Ali Şen

Ali Şen

Sorry, couldn't find any biography for Ali Şen. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 1, 1918
Movie/TV Credits:
14
First Appeared:
In the movie Bir Hizmetçi Kızın Hatıra Defteri 1963-01-24
Latest Project:
Movie Henpecked 1983-06-07
Known For
Filmography
Movie Henpecked Müslüm Efendi 1983-06-07
Movie Carikli Milyoner Hilmi Tok 1983-01-01
Movie Dokunmayın Şabanıma Temel 1979-03-01
Movie 3 Supermen Against Godfather 1979-01-01
Movie Saffet Beni Affet 1976-03-24
Movie Deli Yusuf Abbas Bey 1975-01-01
Movie Salak Milyoner Behçet 1974-01-01
Movie Hürmüz with Seven Husbands 1971-01-02
Movie Acı ile Karışık Kasap 1969-10-09
Movie Road Without End Mazhar 1969-07-24
Movie Bir Dağ Masalı 1967-01-01
Movie Şoför Nebahat Bizde Kabahat 1965-12-17
Movie Once a Year Salih 1965-02-01
Movie Bir Hizmetçi Kızın Hatıra Defteri Şaban Emmi 1963-01-24