Image of Ali Şen

Ali Şen

Sorry, couldn't find any biography for Ali Şen. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 1, 1918
Movie/TV Credits:
70
First Appeared:
In the movie The Stranger in Town 1962-01-01
Latest Project:
Movie Gönlü Bol 1987-09-05
Known For

Ali Şen Movies Filmography

Movie
Gönlü Bol
1987-09-05
Movie
Seni Seviyorum
1987-01-01
Movie
Ben Milyoner Değilim
1986-09-07
Movie
İki Milyarlık Bilet
1986-04-02
Movie
Çılgın Arzular
Rıza 1984-12-01
Movie
Henpecked
Müslüm Efendi 1983-06-07
Movie
Yedi Bela Hüsnü
Malik 1983-06-01
Movie
Erkekçe
1983-04-07
Movie
Kahreden Kursun
Halil 1983-01-01
Movie
Tokatçı
Hasan Ağa 1983-01-01
Movie
Doktor Civanım
Ruşen Ağa 1983-02-01
Movie
Bir Damla Ateş
1982-01-01
Movie
Trickster
Satılmış Ağa 1981-10-01
Movie
Zübük
Alucan'lı Sabri Ağa 1980-09-11
Movie
Banker Bilo
Ali 1980-01-01
Movie
Bağrıyanık
1980-01-01
Movie
Canikom
Selim 1979-01-01
Movie
Dokunmayın Şabanıma
Temel 1979-03-01
Movie
3 Supermen Against Godfather
1979-01-01
Movie
The Man with Number 100
Şaban'ın Babası 1978-12-27
Movie
Köşeyi Dönen Adam
Hacı Ömer 1978-01-01
Movie
Avanak Apdi
Simsar Cafe 1978-01-01
Movie
İnek Şaban
1978-01-01
Movie
Petrol Kings
1978-01-01
Movie
Sakar Şakir
Hacı Şen 1977-01-01
Movie
Deli Şahin
1976-04-01
Movie
Saffet Beni Affet
1976-03-24
Movie
Güler misin Ağlar mısın
Cemal 1975-11-07
Movie
Delisin
1975-04-04
Movie
Şaşkın Damat
Süleyman Amca 1975-03-01
Movie
Deli Yusuf
Abbas Bey 1975-01-01
Movie
Salak Milyoner
Behçet 1974-01-01
Movie
Atını Seven Kovboy
Moruk 1974-01-01
Movie
Öksüzler
1973-01-01
Movie
The Bride
Haci Ilyas 1973-04-01
Movie
Bitirimler Sosyetede
Hayrullah 1973-10-01
Movie
Gönül Hırsızı
İzzet 1972-01-01
Movie
Hürmüz with Seven Husbands
1971-01-02
Movie
Güllü
1971-01-01
Movie
Kara Gözlüm
Temel reis 1970-01-01
Movie
Linç
Hapishane Müdürü 1970-01-01
Movie
Merhamet
1970-01-01
Movie
Şoför Nebahat
1970-01-01
Movie
Ali ile Veli
Şaban 1970-01-25
Movie
Gökler Kraliçesi
1970-12-04
Movie
Zindandan Gelen Mektup
Kara Ahmet 1970-12-10
Movie
Acı ile Karışık
Kasap 1969-10-09
Movie
Road Without End
Mazhar 1969-07-24
Movie
Buruk Acı
1969-01-01
Movie
The Wounded Heart
1969-01-01
Movie
Ayşecik ile Ömercik
Tilki Selim 1969-01-01
Movie
Halil the Bandit
1968-01-02
Movie
Paydos
Muhtar Hasan 1968-01-11
Movie
Kalbimdeki Yabancı
1968-12-09
Movie
Bir Dağ Masalı
1967-01-01
Movie
Kanun Benim
Refik Ertür 1966-12-26
Movie
Kovboy Ali
Mehmet Ağa 1966-01-01
Movie
Şoför Nebahat Bizde Kabahat
1965-12-17
Movie
Vahşi Gelin
1965-11-17
Movie
Once a Year
Salih 1965-02-01
Movie
Buzlar Çözülmeden
1965-01-08
Movie
Kavga Var
1964-01-11
Movie
Kocaoğlan (Aşk Budalası)
Şekerci Abdi Efendi 1964-01-01
Movie
Bitirimsin Hanım Abla
1964-12-30
Movie
Hizmetçi Dediğin Böyle Olur
1964-10-19
Movie
Şahane Züğürtler
1964-12-09
Movie
Bir Hizmetçi Kızın Hatıra Defteri
Şaban Emmi 1963-01-24
Movie
Ne Şeker Şey
Zeynel Abidin 1962-11-02
Movie
Revenge of the Snakes
Muhtar 1962-01-24
Movie
The Stranger in Town
Serafettin Toraman 1962-01-01