Image of Hulusi Kentmen

Hulusi Kentmen

Sorry, couldn't find any biography for Hulusi Kentmen. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jan 20, 1912 In Veliko Tarnovo, Bulgaria
Movie/TV Credits:
63
First Appeared:
In the movie The Luxurious Life 1950-04-02
Latest Project:
Movie Adile Teyze 1983-03-01
Known For

Hulusi Kentmen Movies Filmography

Movie
Adile Teyze
1983-03-01
Movie
Yadeller
Hulusi 1979-03-01
Movie
Minik Serçe
1979-01-01
Movie
Kara Murat: Devler Savaşıyor
Sadrazam Mahmut Paşa 1978-11-01
Movie
Alev
1977-03-01
Movie
There is a Lion in Every Heart
Komiser 1976-03-01
Movie
Gülşah Küçük Anne
Komiser 1976-01-01
Movie
Üç Kağıtçılar
Fil Abbas 1976-01-01
Movie
Dad, Make Me Marry
Fazıl Bey 1975-12-30
Movie
Ah Nerede
1975-11-19
Movie
Hababam Taburu
Temel 1975-11-03
Movie
Kara Murat: Ölüm Emri
II.Murat 1974-10-01
Movie
Uyanık Kardeşler
Temel Ali Bey 1974-01-01
Movie
Salak Milyoner
Komiser 1974-01-01
Movie
Oh Olsun
Fehmi Haznedar, Ferit's Father 1973-01-01
Movie
Vurgun
Alcapon Rıza 1973-01-01
Movie
Yalancı Yarim
Derviş Başak 1973-12-01
Movie
Sevgili Hocam
1972-12-09
Movie
Afacan Harika Çocuk
Hulusi 1972-11-09
Movie
Sev Kardeşim
Cemal Çalışkan 1972-06-26
Movie
Oyun Bitti
Hayrullah Bey 1972-02-01
Movie
Sezercik Yavrum Benim
Komiser 1972-02-01
Movie
Gülizar
Hulusi 1972-01-02
Movie
Zehra
1972-01-01
Movie
Tatlı Dillim
1972-01-01
Movie
Üç Sevgili
1972-01-01
Movie
Beklenen Şarkı
Selim'in Dedesi 1971-01-01
Movie
Once a Year
1971-01-01
Movie
Küçük Hanımın Şoförü
Feridun 1970-11-04
Movie
Bağdat Hırsızı
1969-04-06
Movie
Tel Örgü
Doktor 1969-01-15
Movie
Şoförün Kızı
1966-02-23
Movie
Efkarlıyım Abiler
Necmettinzade Rüknettin 1966-01-01
Movie
Kart Horoz
Profesör 1965-10-21
Movie
Sevgili Öğretmenim
Keramet 1965-10-18
Movie
Serseri Aşık
1965-02-07
Movie
Once a Year
Baba 1965-02-01
Movie
Bilen Kazanıyor
Patron 1965-01-02
Movie
Cici Kızlar
1965-01-01
Movie
Muhteşem Serseri
1964-12-24
Movie
Öp Annenin Elini
Cemalettin Baç 1964-12-24
Movie
Kimse Fatma Gibi Öpemez
1964-12-24
Movie
Hizmetçi Dediğin Böyle Olur
Beyefendi 1964-10-19
Movie
Affetmeyen Kadın
1964-09-30
Movie
Hızır Dede
1964-03-24
Movie
Katilin Kızı
Hulusi 1964-01-14
Movie
Bir Hizmetçi Kızın Hatıra Defteri
1963-01-24
Movie
Şaşkın Baba
Naci 1963-12-09
Movie
Beni Osman Öldürdü
Hulusi 1963-11-03
Movie
Yavaş Gel Güzelim
Hulusi Reis 1963-12-10
Movie
Küçük Hanım Avrupa'da
1962-12-10
Movie
Rıfat Diye Biri
Zekai Baba 1962-12-09
Movie
Belalı Torun
Kaptan 1962-12-06
Movie
Zorlu Damat
Rıza 1962-11-11
Movie
Dağlar Bulutlu Efem
Süleyman Ağa 1962-01-25
Movie
Mahalleye Gelen Gelin
Hulusi Baba 1961-12-25
Movie
Aşktan da Üstün
Fahrettin Bey 1961-11-20
Movie
Kanlı Firar
1960-12-30
Movie
Ölüm Peşimizde
Kadir Usta 1960-12-30
Movie
Yangın Var
Hilmi Bey 1960-12-24
Movie
Meçhul Kahramanlar
Sadık Çavuş 1958-01-14
Movie
The Bride's Murat
Tahir 1957-01-02
Movie
The Luxurious Life
1950-04-02