Image of Neriman Köksal

Neriman Köksal

Sorry, couldn't find any biography for Neriman Köksal. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 17, 1928
Movie/TV Credits:
29
First Appeared:
In the movie İstanbul Canavarı 1953-10-01
Latest Project:
Movie Afacan 1989-09-04
Known For
Poster of Yaktı Beni
Poster of The Forbidden Love

Neriman Köksal Movies Filmography

Movie
Afacan
1989-09-04
Movie
Allah Allah
Sibel'in Annesi 1987-08-07
Movie
Yaktı Beni
Cumali'nin Annesi 1983-04-01
Movie
İlişki
Murat'ın Annesi 1983-01-01
Movie
Hasret Sancısı
Seherin Annesi 1982-12-01
Movie
Günah Defteri
1982-02-01
Movie
Mutlu Ol Yeter
1981-01-01
Movie
My Dear Uncle
Tarık'ın Ablası 1977-03-04
Movie
Hamza Dalar Osman Çalar
Zarife 1977-03-02
Movie
The Three Superboys in the Snow
Cafer'in Esi 1977-02-01
Movie
Saffet Beni Affet
Şehriban 1976-03-24
Series
The Forbidden Love
Firdevs 1975-04-19
Movie
Yedi Evlat İki Damat
Necmiye 1973-10-01
Movie
Toto Kralı
Selma 1971-03-01
Movie
Bu Şehrin Belalısı
Neriman 1966-12-23
Movie
Yakut Gözlü Kedi
Serap 1966-01-01
Movie
Kimse Fatma Gibi Öpemez
Jale 1964-12-24
Movie
Son Tren
1964-04-01
Movie
Anadolu Çocuğu
Unknown 1964-01-01
Movie
Gençlik Rüzgarı
Gülçin 1964-01-01
Movie
Devlerin Öfkesi
Gönül / Macide 1960-11-01
Movie
Günah Kadını
Unknown 1959-09-05
Movie
They Paid with Their Blood
Unknown 1955-12-01
Movie
Battal Gazi geliyor
Unknown 1955-01-01
Movie
Cingöz Recai
Mehmet Riza 1954-01-01
Movie
Çalsın Sazlar Oynasın Kızlar
Neriman 1954-01-01
Movie
İki Ateş Arasında
1954-01-01
Movie
Katil
Süheyla 1953-12-29
Movie
İstanbul Canavarı
1953-10-01