Image of Türkan Şoray

Türkan Şoray

Türkan Şoray is a Turkish actress, writer and film director. She is known as "Sultan" of the Cinema of Turkey.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jun 28, 1945 In Istanbul, Turkey
Movie/TV Credits:
20
First Appeared:
In the movie Fıstık Gibi Maşallah 1964-01-06
Latest Project:
Movie Hicran Sokağı 2007-12-14
Known For
Poster of Hicran Sokağı
Poster of The Return
Poster of Hürmüz with Seven Husbands
Poster of Elveda Sevgilim

Türkan Şoray Movies Filmography

Movie
Hicran Sokağı
2007-12-14
Series
Sweet Life
Sevinç Yıldırım 2001-11-01
Movie
The Earthquake
1976-01-02
Movie
Sultan Gelin
1973-01-01
Movie
The Return
1972-01-01
Movie
Hürmüz with Seven Husbands
Hürmüz 1971-01-02
Movie
Herkesin sevgilisi
Zeynep 1970-01-01
Movie
Seninle Ölmek İstiyorum
Selma 1969-08-01
Movie
Bana Derler Fosforlu
Fosforlu 1969-01-01
Movie
Buruk Acı
Ülker Demirel 1969-01-01
Movie
Dünyanın En Güzel Kadını
1968-05-16
Movie
Abbase Sultan
Abbase 1968-05-08
Movie
Bir Dağ Masalı
Lale 1967-01-01
Movie
Akşam Güneşi
Jülide 1966-01-01
Movie
Komşunun Tavuğu
Türkan 1965-10-21
Movie
The Bread Seller Woman
1965-04-12
Movie
Elveda Sevgilim
Türkan Kadiroğlu 1965-01-03
Movie
Anasının Kuzusu
1964-12-04
Movie
Kader Kapıyı Çaldı
Leyla 1964-01-08
Movie
Fıstık Gibi Maşallah
Gülten 1964-01-06